Alkuohje


Otteluohjelmasta


Pelin ideana on luotsata gladiaattorijoukkue 1. divisioonan mestariksi. Joukkueesi aloittaa 4. divisioonasta. Joka vuosi divisioonan paras nousee ylempään divisioonaan ja huonoin vastaavasti tippuu alempaan. Jokaisessa divisioonassa on 4 joukkuetta. Vuodessa otellaan kaksinkertainen sarja, joka tekee yhteensä 6 sarjaottelua per vuosi.

Sarjaottelun voitosta saa yhden pisteen, tappiosta ei mitään. Joukkueiden pistetilanne on yllättäen nähtävissä sarjataulukosta.

Lisäksi joka vuosi otellaan CUP-mestaruudesta, johon osallistuvat kaikki 16 joukkuetta. CUPin voittajalle on tiedossa rahapalkinto ja varsinkin CUPin viimeiset kierrokset vetävät yleensä hyvin yleisöä.

Gladiaattoreille maksetaan joka kuukausi palkkaa, paitsi jos joukkueesi on jo tipunut CUPista tai on talvitauko. Talvitauko pidetään joka vuoden marraskuussa ja joulukuussa, jolloin on aikaa virittää joukkue hyvään iskuun ensi vuotta varten.


Aloitusvinkkejä


Aluksi kannattaa palkata muutama suhteellisen vanha gladiaattori, sillä alussa tulot ovat sen verran vähäiset etteivät ne riitä aivan nuorimpien gladiaattorien palkanmaksuun.

Pyri saamaan joukkueeseesi mahdollisimman nopeasti kuusi gladiaattoria, sillä ottelusta saa sitä enemmän lipputuloja mitä useampi gladiaattori siihen osallistuu (= ottelu vetää enemmän yleisöä).

Joukkueessa kannattaa olla ainakin yksi lähitaistelun osaava gladiaattori, sillä lähitaistelussa ei voi ampua jousella eikä taikoa.

Aivan ensimmäiseen peliin kannattanee ottaa valmis joukkue, jolloin pääset nopeasti taistelemaan.


Takaisin pääsivulle